Werkwijze | Chalked
Wil je een krijtbord met unieke krijtbordtekening bestellen voor jouw bedrijf? Chalked maakt een uniek krijtbord voor jouw bedrijf. Ontdek op deze pagina hoe het werkt.
19080
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19080,theme-stockholm,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.7,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive,"> <!-- Google Tag Manager (noscript) --><br style="display:none;
 

Werkwijze

Van mijn tekentafel tot in jouw kantoorruimte, winkel of restaurant!

Krijtbordtekening laten maken?

Zorg voor een echte blikvanger in jouw pand of tijdens een evenement met een krijtbord van Chalked. Een bord maken op krijtbordfolie, krijtbordverf of een ‘echt’ krijtbord: alles is mogelijk.

 

Ik werk met zeer goed hechtende krijtbordstiften, waardoor een krijtbordtekening van Chalked een echte duurzame investering is. De krijtbordtekening blijft onder normale omstandigheden met gemak een jaar mooi.

 

Op deze pagina leg ik je uit hoe jij jouw Chalked krijtbord kunt bestellen.

Offerte aanvragen

Tekst aanleveren

Schets maken

Max. 2 correcties

Bord afleveren

Factuur ontvangen

Hoe werkt het?

1. Vraag een vrijblijvende offerte aan. Nog geen krijtbord in huis? Je kunt elk formaat krijtbord bestellen bij Chalked. Binnen 48 uur ontvang je een voorstel in je mailbox.

 

2. Als jij akkoord bent, ontvang ik graag de termen en/of tekeningen die je op het krijtbord wilt hebben. Inspiratie nodig? Ik denk natuurlijk graag met je mee!

 

3. Op basis van jouw input maak ik een eerste schets voor het krijtbord.

 

4. Na maximaal 2 correctierondes is het ontwerp definitief en maken we een afspraak.

 

5. Kleine krijtborden maak ik op mijn eigen locatie en kunnen vervolgens afgehaald, verzonden of bezorgd worden. Grote krijtborden worden op locatie bezorgd. Klik hier voor meer informatie over verzending & bezorging.

 

6. Je ontvangt de factuur als jij helemaal tevreden bent met het krijtbord. De factuur dient binnen 30 dagen voldaan te zijn.

 

Vraag offerte aan