Krijtbord laten maken - Werkwijze | Chalked
Wil je een krijtbord met unieke krijtbordtekening bestellen voor jouw bedrijf? Chalked maakt een uniek krijtbord voor jouw bedrijf. Ontdek op deze pagina hoe het werkt.
22356
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22356,theme-stockholm,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.7,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive,"> <!-- Google Tag Manager (noscript) --><br style="display:none;
 

Verzending & Bezorging

Meer informatie & voorwaarden

Kleine krijtborden (tot 40 x 60cm)

 

Krijtborden met een afmeting tot maximaal 40 x 60cm worden gratis en veilig verzonden met PostNL.

Grote krijtborden (vanaf 40 x 60cm)

Krijtborden met een afmeting vanaf 40 x 60 cm worden bezorgd bij jou op locatie. Ik werk met een externe leverancier die krijtborden en veilig bezorgt in heel Nederland. De prijzen van mijn krijtborden die je op mijn website of op mijn offerte ziet, zijn inclusief verzendkosten.

 

Het krijtbord kun je vervolgens zelf aan de muur monteren of laten monteren door een externe leverancier van Chalked tegen een meerprijs.

 

Nadat het bord gemonteerd is aan de muur, maken we een afspraak en kom ik langs op locatie om het bord te beschilderen.*

 

* Voor locaties tot maximaal 10km rondom Veenendaal reken ik geen reiskosten. Voor locaties verder dan 10km rondom Veenendaal bedragen de kosten €0,19 per kilometer.