Krijtbord voor DAYLEE Digital Marketing in Harderwijk | Chalked
Voor digital marketingbureau DAYLEE in Harderwijk maakte ik een wel heel bijzonder krijtbord. Een quote over Netflix en Tinder zie je namelijk niet elke dag voorbij komen in een kantoorpand... Als je de achterliggende gedachte kent, wordt de boodschap van het bord ineens een stuk begrijpelijker.
22175
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-22175,theme-stockholm,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.7,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive,"> <!-- Google Tag Manager (noscript) --><br style="display:none;
 

DAYLEE Digital Marketing

DAYLEE Digital Marketing

 

  • Krijtbord: 40×60 cm
  • Waar? Kantoorpand in Harderwijk

 

Voor digital marketingbureau DAYLEE in Harderwijk maakte ik een wel heel bijzonder krijtbord. Een quote over Netflix en Tinder zie je namelijk niet elke dag voorbij komen in een kantoorpand 😉 Als je de achterliggende gedachte kent, wordt de boodschap van het bord ineens een stuk begrijpelijker. Het krijtbord staat als eyecatcher onder het bedrijfslogo en zie je direct als het pand binnenkomt.

 

Reinold Willemsma, eigenaar van DAYLEE:

“We zijn heel tevreden met ons ‘aparte’ krijtbord. Nicole werkt snel en is heel duidelijk in haar communicatie. Ze maakt eerst een schets waar je feedback op kunt geven voordat ze het werkelijke krijtbord maakt. Dit werkt fijn en we zijn blij met het resultaat.”