Over mij | Nicole van Roekel | Chalked
Hoi, ik ben Nicole (24) en het gezicht achter Chalked. Mooie letters maken en kalligraferen doe ik al jaren, maar nu maak ik ook krijtborden voor anderen.
18859
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18859,theme-stockholm,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.7,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive,"> <!-- Google Tag Manager (noscript) --><br style="display:none;
 

Over mij

Ontdek meer over Chalked
Nicole van Roekel Chalked

Over Nicole

 

Hoi, ik ben Nicole (25) en het gezicht achter Chalked. In het dagelijks leven ben ik online marketeer en blogger op The Budget Life, maar als ik niet achter mijn computer zit, is de kans groot dat je me met een pen, potlood of stift in mijn hand tegenkomt.

 

Mooie letters maken en kalligraferen doe ik al jaren, maar nu maak ik ook krijtborden voor anderen. Of je nu een krijtbord in je winkel, kantoorpand of tijdens een bedrijfsevenement wilt: ik maak unieke én gepersonaliseerde krijtbordtekeningen voor elke gelegenheid.

 

Ook een uniek krijtbord door mij laten maken?

 

Vraag je offerte aan